Jim Cramer etter pumpe mot $ 20 000: Det er ikke for sent å kjøpe Bitcoin

Bitcoin eksploderer høyere etter dager med konsolidering under $ 19.000. Den ledende kryptovalutaen i skrivende stund i denne artikkelen er midt i skytingen mot tidligere all-time highs. Immediate Edge handler for tiden for $ 19,400, som er den høyeste den har handlet siden slutten av 2017-høydepunktene.

BTC har noen prosent til å gå oppover før det faktisk er å sette en ny heltidens høyeste, selv om mange er sikre på at det vil skje snart.

Til tross for det sterke rallyet på 70% de siste fem-seks ukene, synes mange ikke det er for sent å kjøpe mynten. Jim Cramer, en mangeårig investor og TV-personlighet på CNBCs „Mad Money“, sa nylig at han mener det ikke er for sent å bli involvert i kryptovalutaen.

Cramer har lenge nevnt kryptokurver som en del av showet sitt og på Twitter, men noen ganger ikke i det mest positive lyset.

Jim Cramer snakker Bitcoin

På tirsdag morgen sa Jim Cramer at han mener det ikke er for sent for Bitcoin:

„Det er ikke for sent for Bitcoin .. flott alternativ til gull … som jeg alltid har trodd på“

Selv om kommentaren ser ut til å være noe i spøk, da han ikke alltid har vært en troende på mynten, har han delt følelsen av at han synes det er en levedyktig investering i det nåværende makroøkonomiske miljøet. Han sa til Anthony Pompliano, en fremtredende investor i rommet, i en podcast:

„Jeg trenger bare noe som barna mine vil forstå … og de vil aldri forstå gull, og grunnen til at de aldri vil forstå gull er at de synes gull er farlig. Det er farlig fordi det kan bli stjålet. Det er farlig fordi de ikke vil ta det ut av banken. Barna mine, når de får arven min, vil ikke føle seg komfortable med gull og vil føle seg komfortable med krypto. “

Ikke den eneste Wall Street Bull

Cramer er ikke den eneste bemerkelsesverdige Wall Street-oksen som har promotert Bitcoin de siste ukene.

For bare noen få uker siden sa den legendariske makroinvestoren Stanley Druckenmiller på CNBC at han synes Bitcoin er en bedre innsats enn gull i denne markedssyklusen.

Han avslørte ikke hva han kjøpte BTC på, eller hvor mye han kjøpte, men uttalte at han tror mynten vil ha nytte på grunn av knapphet og det faktum at det er tusenvis som kjøper den.